Op onze clubrit van 19 februari 2017 was aan de belangstelling te merken dat ons nieuwe fietsseizoen over enkele weken officieel van start gaat. Zo namen onze veldtoerders nog voor een van de laatste keren hun MTB om een tocht te gaan rijden in de Drunense Duinen hetgeen hun heel goed is bevallen. De mensen van de A- en B-ploeg trokken met in totaal dertien mensen gezamenlijk op pad voor een rit welke hen via Achtmaal, Nieuwmoer en Wildert naar Trapke Op bracht onder Huijbergen voor de koffiepauze. De terugrit verliep via Wouwse Plantage, Nispen, Horendonk en Schijf.

Op carnavalszondag wordt er ook nog gefietst en vertrekken we weer om 09.00 uur vanaf ons clublokaal De Valk in Wernhout. Aan de hand van de belangstelling zal gekeken worden of er met de verschillende groepen apart gereden wordt of dat mer weer gezamenlijk op pad gaat.

Dan nog het volgende: Deze week zal het fietsprogramma voor het seizoen 2017 verstuurd worden. Een seizoen dat op 5 maart begint met naar traditie een gezamenlijke rit.

Nog enkele weken voor nieuwe fietsseizoen van start gaat