06.01.2020

De 40e editie van onze jaarlijkse veldtoertocht afgelopen zondag mag als zeer geslaagd genoemd worden. Niet alleen het weer was onze gunstig gezind maar ook over de belangstelling voor deelname aan onze tocht kunnen we meer dan tevreden zijn. Wij konden 850 deelnemers begroeten welke hebben genoten van een hele mooie route.

De inspanningen van de mensen van de werkgroep welke de route hebben uitgezet en welke ook verschillende keren wat kleine aanpassingen hebben moeten doen aan de route, zijn zodoende beloond. Ook hebben zij bij deelnames aan andere tochten reclame gemaakt voor onze tocht. Daarnaast hebben bijna alle leden en nog een aantal vrijwilligers op de dag van de tocht zelf op verschillende manieren hun bijdrage geleverd voor het slagen van het evenement. Na afloop was er nog een nazit welke traditioneel nog heel gezellig was.

Voor a.s. zondag kunnen onze eigen leden weer zelf de fiets op. Zo wordt er om 09.00 uur vertrokken voor een wegrit. Afhankelijk van de belangstelling wordt er in 2 groepen gereden.

Voor onze veldtoerders staan er op de kalender 2 ritten n.l. Wortel en Putte. Onderling wordt afgesproken waar men zal gaan deelnemen en hoe het vervoer geregeld wordt.

13.01.2020

Ondanks een dreigende lucht en een stevige wind stonden er zondagmorgen toch nog 8 liefhebbers om 09.00 uur bij De Valk in Wernhout om een zgn. winterritje op de weg te gaan maken.

De route liep via het buitengebied van Wuustwezel en Achterbroek naar Kalmthout en vervolgens via de Kalmthoutse Heide naar onze pauzeplaats Trapke Op tussen Huybergen en Wouwse Plantage. Bij aankomst daar voelde we de eerste regendruppels. Gelukkig zette de regenval niet echt door en met de wind grotendeels gunstig zijn ze via Wouwse Plantage, Nispen, Horendonk en Achtmaal naar huis gefietst.

Onze veldtoerders zijn met 7 man naar Wortel getrokken om daar bij onze zuiderburen een mooie veldtoertocht te rijden.

Voor zondag vertrekken we weer om 09.00 uur voor een de wegrit en de veldtoerders gaan deelnemen aan de veldtoertocht in Etten Leur. Tijd van vertrek wordt nog onderling afgesproken.

 20.01.2020

De waarschuwing voor plaatselijke gladheid op zondagmorgen zal wel van invloed zijn geweest op de belangstelling voor deel te nemen aan de wekelijkse wegrit. Slechts 6 man vertrokken om 09.00 uur bij De Valk. Leuk was wel dat van iedere groep er fietsers waren. Gezien de samenstelling werd besloten niet te ver van huis te gaan. Via Oekel werd er koers gezet naar het Mastbos om vervolgens via Ulvenhout en Strijbeek in Meerseldreef de koffiepauze te houden. Hierna via Galder, Galderse Meren, Tiggeltseberg en Klein Zundert weer terug naar huis.

Onze veldtoerders waren met 6 afgezakt naar Etten Leur voor de Veldtoertocht daar. Terwijl er ook nog enkele leden de route hiervan onderweg hebben opgepikt. De tocht liep voor onze leden over bekend terrein.

Voor zondag a.s. wordt er weer om 09.00 uur vertrokken voor de wegrit. Onze deelnemers aan veldtoertochten kunnen kiezen uit Kalmthout, Huijbergen(Trapke Op) en Wechelderzande . Onderling wordt zaterdag besloten waar men gaat deelnemen en de wijze van vervoer er naar toe.

27.01.2020

De animo onder onze leden om in dit winterseizoen de fiets te pakken op zondagmorgen staat tot heden toe op een laag pitje. Ook afgelopen zondagmorgen konden we maar 5 deelnemers tellen voor de wegrit. Ook nu waren al onze groepen vertegenwoordigd. Bij het vertrek was het weliswaar nog frisjes maar al bij al was het heel mooi fietsweer. Via Achtmaal, Nieuwmoer, Wildert en Huijbergen werd er naar Wouwse Plantage gereden waar de koffiestop werd gehouden. De terugweg liep via Nispen, Visdonk onder Roosendaal en Schijf.

Onze veldtoerders hebben met 6 man deelgenomen aan de goed bezochte Veldtoertocht in Kalmthout. Van hen waagden zich 3 man aan de grootste afstand van 56 km.

Voor zondag a.s. vertrekken we weer om 09.00 uur vanaf De Valk in Wernhout voor de winterwegrit. Voor de veldtoertochtrijders staat enkel Hoogstraten op het programma. Zoals gewoonlijk wordt er onderling de tijd van vertrek en wijze van vervoer afgesproken.

Verder worden de leden verzocht om suggesties m.b.t. het samenstellen van het fietsprogramma kenbaar te maken aan resp. J. Kustermans voor de A ploeg en R. Wirix voor de B ploeg.

Op donderdag hebben wij onze Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Ondanks de vele Agendapunten kende deze vergadering een vlot verloop. De aftredende bestuursleden werden herkozen en er werd ook nog teruggeblikt naar het 40 jarig bestaan van de vereniging vorig jaar.

Dan werden we zondag voor de derde opeenvolgende keer weer gedwarsboomd door de weersomstandigheden. Hierdoor was de animo om met de fiets er op uit te trekken minimaal. Van onze veldtoerders zijn er een aantal naar Oosterhout geweest en een aantal anderen hadden voor deelname in Kalmthout gekozen. Op de weg zijn er enkele individueel op uit getrokken.

Laat ons hopen dat het op carnavalszondag beter weer zal zijn niet alleen voor ons maar ook voor de carnavalsvierders.

Voor de wegrit verzamelen wij ons weer dan om 09.00 uur bij De Valk.

Onze veldtoerders hebben voor de laatste rit van het seizoen gekozen om naar Essen-Wildert te trekken. Vertrekuur en wijze van vervoer wordt onderling afgesproken.

02.03.2020

Ook onze openingsrit verliep onder stormachtige omstandigheden. Het zal ongetwijfeld ook de oorzaak zijn dat er een aantal vaste deelnemers aan de wekelijkse clubritten ontbraken. Daarentegen waren er ook weer een enkelen wel aanwezig die de afgelopen weken niet actief waren geweest. Om 9 uur vetrokken de 3 groepen voor ieder een eigen route. Dit vertrek verliep wel wat chaotisch zodat er enkele leden zich van groep vergisten. Een lid was zelfs te laat eer hij het opmerkte en is vergeefs op pad geweest om de juiste groep te vinden.

Zo rond de klok van 11 uur waren alle groepen weer teruggekeerd bij De Valk om daar van de koffie (of thee) te genieten.

Laat ons hopen dat we volgende zondag eindelijk eens onder betere omstandigheden kunnen fietsen. Alle groepen vertrekken dan om 09.00 bij ons clublokaal. De A groep heeft een rit welke Wortel als pauzeplaats zal kennen. Voor de B groep is Woensdrecht de bestemming terwijl de C groep bij aanvang van de rit zal beslissen waar zij naar toe fietsen.

09.03.2020

Ook tijdens de tweede rit van het seizoen hadden we weer te maken met een stevige wind. Van de A groep hebben 5 leden deelgenomen aan de Ename Classic in België waar zij de rit hebben gereden van 120 km. Dit was ook de reden dat de wel aanwezige leden van de A groep bij het vertrek aan ons clublokaal zich aansloten bij de B groep. Zo vertrokken er 10 mannen en 1 vrouw voor een rit welke via Achtmaal, Nieuwmoer, Wildert, Huijbergen en Hoogerheide naar Non Plus Ultra in Woensdrecht voerde. Daar aangekomen viel er een buitje. Na de pauze ging het via de Rijzende Weg, Hoogerheide, Huijbergen, Wouwse Plantage, Nispen en Schijf huiswaarts.

De C ploeg ging met 7 man op pad voor een rit via De Maatjes, Nieuwmoer, Wildert naar Essen Hoek waar men de koffiestop heeft gehouden. Daarna naar huis via Essen en Schijf.

Voor zondag a.s. staat voor de A groep een rit met bestemming Woensdrecht op het programma. De B ploeg heeft dan weer Gilze als bestemming en de C ploeg bepaalt bij het vertrek waar hun rit naar toe zal voeren. Dat vertrek is nog voor alle drie de groepen om 09.00 uur bij De Valk in Wernhout.

29.06.2020

Eindelijk is het weer zo ver: we mogen weer in groepsverband fietsen. Het seizoen was nog maar net begonnen en we hadden nog maar 2 clubritten gefietst toen door de Coronacrisis het fietsen in clubverband verboden werd. Zo hebben we in totaal 21 clubritten van het programma moeten missen. En nu kunnen we dus eindelijk weer gezamenlijk de weg op.

In de afgelopen periode hebben onze leden echter niet stil gezeten en zijn er individueel vele kilometers gefietst wat o.a. blijkt uit b.v. de Strava gegevens van verschillende van onze leden.

Dus zondag a.s. 5 juli hervatten wij ons programma.

Voor de A ploeg staat de zgn. Viadiuctentocht op het programma goed voor ca. 100 km. vertrek om 08.00 uur bij ons clublokaal De Valk in Wernhout.

Op hetzelfde uur vertrekt hier ook de B ploeg voor de Zandvlietrit, afstand ca. 95 km.

De C ploeg vertrekt om 08.30 uur. en bepaalt ter plaatse de bestemming van hun rit.

06.07.2020

De herstart van ons fietsseizoen leek qua weersomstandigheden meer op een sluitingsrit in de herfst. Dat dit de reden was dat de opkomst maar magertjes was is niet zeker maar zal er ongetwijfeld wel mee te maken hebben.

De belangstelling bij de A groep was nog redelijk. Met 8 man hebben zij de zgn. Viaductenrit gereden. Tussen Meer en Schoten hebben zij liefst 24 viaducten bedwongen.

De B groep was slechts met 4 man vertegenwoordigd. Tijdens de rit met als naam de Zandvlietrit werd geprobeerd de pauze te houden in De Leeuw van Vlaanderen in het buitengebied tussen Putte, Zandvliet en Ossendrecht. Helaas de deur was wel open maar ondanks roepen kregen we geen bediening te zien. Dan maar doorgereden naar onze vertrouwde koffiestop Non Plus Ultra in Woensdrecht.

Ook de C groep kende een mindere bezetting: met 5 man hebben zij hun traditionele ritje gereden met als stopplaats Essen Hoek.

Wij hopen dat a.s. zondag de weersomstandigheden beter zullen zijn. Op het programma staat dan voor de A groep de rit naar Hilvarenbeek op het programma en voor de B groep is de bestemming Zoersel. Indien nodig zal de bestemming en afstand aangepast worden voor degenen die een wat mindere conditie hebben. Vertrek voor beide groepen is om 08.00 bij De Valk in Wernhout. Hier vertrekt om 08.30 uur de C groep met een ter plaatse gekozen bestemming.

13.07.2020

Voor de 2e rit na de herstart van ons fietsprogramma was er gelukkig meer belangstelling dan vorige week. De omstandigheden waren dan ook perfect. Beetje fris nog bij de start maar vervolgens prima fietsweer.

De A-ploeg heeft de traditionele clubrit naar Hilvarenbeek gereden. Deze plaats werd bereikt via Galder, Chaam, Riel, Goirle en Biest Houtakker. Na de stop ging het vervolgens via Poppel, Baarle Nassau en Minderhout terug naar Wernhout. De rit, met 8 deelnemers, verliep voorspoedig al was het beetje wind dat er was bij terugkeer naar Wernhout niet helemaal in hun voordeel.

De B-ploeg heeft de eveneens traditionele rit met Zoersel als bestemming gereden. De 10 deelnemers, waaronder een nieuw lid, bereikten de koffiestop via Minderhout, Wortel, Rijkevorsel, Vlimmeren en Wechelderzande. Na de stop hebben ze vervolgens via Westmalle, Brecht, Loenhout, Braken, Nieuwmoer, Bosrust en Achtmaal hun rit voltooid. Op te merken nog dat in de buurt van het station in Brecht een van hen koprol maakte gelukkig zonder grote gevolgen.

Tenslotte is de C-ploeg op pad geweest met 8 deelnemers en hebben zij in Meerseldreef hun koffiestop gehouden.

Voor zondag a.s. staat voor de A-ploeg op het programma een rit met Willemstad als bestemming. De B-ploeg heeft Woensdrecht als hun bestemming. Beide ploegen vertrekken om 08.00 uur vanaf De Valk. Hier vertrekt de C-ploeg om 08.30 uur voor een rit met bestemming welke in overleg ter plaatse zal worden gekozen.

19.07.2020

Het aangename fietsweer zorgde zondagmorgen ervoor dat de belangstelling bij alle groepen om aan de wekelijkse clubrit deel te nemen, goed was te noemen.

De A groep heeft met 8 mannen en 1 vrouw de rit naar Willemstad gereden. De route liep via Etten Leur Zevenbergen, Moerdijk, Klundert naar de koffiestop in Willemstad. Na de pauze via Oudemolen, Standdaarbuiten, Zegge, Rucphen en Klein Zundert weer terug naar Wernhout.

De B groep vertrok met 13 man waarvan 1 gastrijder voor de rit met Woensdrecht als koffiestop. Deze werd bereikt via Achtmaal, Horendonk, Nispen, Wouwse Tol, Klavervelden en Heimolen. Na de pauze via de polder ri. Rilland naar Ossendrecht en daarna naar Huijbergen. Hier een klein oponthoud door een spaakbreuk van een van hen. Deze pechvogel heeft dan samen met een fietsmaat de kortste weg naar huis gefietst terwijl de overige 11 man de rit hebben vervolgd via Kalmthoutse Heide, Kalmthout, Nieuwmoer en Wuustwezel.

De C groep waren met 9 mannen en 1 vrouw en hebben hun traditionele ritje gereden met Meerseldreef als koffiestop.

Het programma voor a.s. zondag is als volgt: De A groep rijd de rit naar de Kop van het Land. Vanwege de lengte van de rit wordt er nu 07.30 uur vertrokken. De B groep vertrekt om 08.00 uur en heeft Nieuw Vossemeer als bestemming. De C groep tenslotte vertrekt zoals gewoonlijk om 08.30 uur.

03.08.2020

De Coronamaatregelen in België hebben ook invloed op onze clubritten daar de meeste van onze ritten bij start en terugkomst gedeeltelijk over Belgisch grondgebied gaan.

Bij de A groep loopt de belangstelling mede i.v.m. vakantieperiode en het rijden van zaterdag in Zuid Limburg wat terug. Aan hun rit naar De Kop van het Land van vorige zondag namen maar 6 leden deel. Ook zij moesten op het pontje een mondkapje op. Afgelopen zondag waren er slechts 5 deelnemers voor een rit naar de Zuid Westhoek met een klein stukje Zeeland. De koffiepauze werd gehouden in Woensdrecht.

Bij de B groep was met 8 man op beide zondagen de belangstelling normaal. Vorige zondag werd er naar Nieuw Vossemeer gereden en de rit van afgelopen zondag zijn zij dezelfde kant op gefietst met de Lindehof in het buitengebied tussen Steenbergen, Moerstraten en Kruisland als stopplaats.

De C groep kende een zeer goede opkomst met vorige zondag 9 deelnemers voor hun rit met als stopplaats Essen Hoek. Hier waren er wat problemen daar nog niet iedereen op de hoogte was van het feit dat in Horecagelegenheden toen al een mondkapje verplicht was. Voor de rit van afgelopen zondag waren er zelfs 11 leden die een rit naar De Elsakker in het buitengebied van Prinsenbeek hebben gereden.

Voor a.s. zondag staat voor de A groep naar De Heen op het programma. Voor de B groep is het dan weer Dinteloord, echter hier kan van worden afgeweken daar zij dan al 3 keer achter elkaar dezelfde richting zouden opgaan. Vertrek voor beide groepen om 08.00 uur bij De Valk in Wernhout. Voor de C groep is het vertrek om 08.30 en zal de bestemming bij aanvang van de rit bepaald worden.

10.08.2020

Niet alleen de vakantieperiode maar ook de extreme hitte zullen de matige opkomst voor de clubritten bij de A- en B groep van onze vereniging op zondagochtend verklaren.

Ook het programma moet tijdelijk aangepast worden door de maatregelen welke in België gelden.

De leden van de A groep hadden onderling afgesproken om al om 07.00 te vertrekken. Zij hebben met 7 man de rit naar Drimmelen gereden.

De B groep heeft met 6 man een rit gereden met als verste punt Riel en een stop in Gilze.

De C groep was nog het best vertegenwoordigd met totaal 8 leden. Zij hebben een rit gereden met Wouwse Plantage als stopplaats.

Zonder tegenbericht wordt er door de A groep en de B groep a.s. zondag om 08.00 vertrokken bij De Valk in Wernhout. Het programma vermeld voor de A groep De Heen als bestemming en voor de B groep Dinteloord.

De C groep vertrekt om 08.30 uur en de bestemming zal bij aanvang van de rit gekozen worden.

17-08-2020

Afgelopen zondag konden zowel de A- als B-ploeg het voorziene programma afwerken daar de routes op Nederlands gebied konden worden gefietst.

De A ploeg heeft met 6 heren en 1 dame een rit met bestemming De Heen gefietst.

De B ploeg heeft met totaal 9 heren (waarvan 2 gasten) een rit met als bestemming Dinteloord gefietst.

De C groep tenslotte was weer het best vertegenwoordigd met 10 leden. Zij zijn naar Gilze geweest met als koffiestop De Hooikar.

Voor a.s. zondag zal voor alle groepen bij aanvang van de rit de bestemming in onderling overleg gekozen worden daar we ons moeten aanpassen met de route door uitsluitend over Nederlandse wegen te fietsen.

De A en B groep vertrekken om 08.00 uur en de C groep om 08.30 uur.

24.08.2020

Woensdag was een van de laatste tropische dagen. Toch waren er nog 14 sportievelingen die het aandurfden om de traditionele Zeelandrit te fietsen waaronder 2 dames. Met een eerste koffiestop in Oude Tonge ging het via de Zeeelandbrug naar de tweede iets meer uitgebreide stop in Yerseke. Daarna terug naar Zundert. Bij aankomst kon men een dikke 185 km. bijschrijven op de gereden kilometers. De voor Zeeland gewoonlijke wind was geen beletsel voor een zeer geslaagde rit waarbij Jan Bruijns, welke de volgauto van De Snep bestuurde, niet in actie hoefde te komen voor pechgevallen.

Op zondag waren er andere weersomstandigheden te noteren waarbij opgemerkt kan worden dat niet alle groepen met een bui hadden af te rekenen.

Zo reed de A groep een rit met 7 man met als verste punt Waarde in Zeeland. Zij konden het drooghouden en hebben in Woensdrecht hun koffiestop gehouden.

De B groep heeft met 10 man, waaronder een nieuw lid, de rit naar Steenbergen-Moerstraten gereden met als koffiestop De Lindehof. Zij werden wel getrakteerd op een buitje in de buurt van Bergen op Zoom.

Ook de C groep met 8 man actief werden in Nispen al geconfronteerd met een regenbui en besloten maar dan al daar hun koffiepauze te houden. De rit werd vervolgd via Schijf daarna steeds door het buitengebied naar Rijsbergen en vervolgens naar huis.

Voor zondag a.s. staat voor de A groep Rondje Tholen op het programma. Het vertrekuur is vanwege de afstand al om 07.30 uur.

De B groep vertrekt om 08.00 uur met als bestemming Gilze.

En de C groep vertrekt om 08.30 uur met nog een af te spreken bestemming.

31.08.2020

Op de laatste zondag van augustus was de opkomst van onze leden goed. Zo vertrok de A ploeg al om 07.30 uur voor een lange rit rondom Tholen via de Oesterdam. Met totaal 11 enthousiastelingen (9 heren en 2 dames) waaronder 2 gasten hebben zij tijdens deze rit met veel regenval te maken gehad. Maar zonder verdere problemen bereikten zij na 135 km. de thuishaven in Wernhout.

Bij de B groep was de opkomst nog beter. Met 12 leden is de rit met Gilze als bestemming gereden. Bij terugkeer weliswaar enkele spatten van boven gevoeld maar de meeste nattigheid kwam van de wegen zodat ze toch nog nat en vies terugkwamen.

De C groep heef met 8 heren en 1 dame een rit gereden met Wouwse Plantage als koffiestop. Via Nispen, Roosendaal en Schijf zijn ze terug naar huis gefietst.

Dan staat voor a.s. zondag voor alle groepen op het programma een Bloemencorsoritje. Dit is ieder jaar zo omdat we dan wat vroeger thuis kunnen zijn. Door de huidige omstandigheden hoeft dat nu niet. Dus zullen de A en B groep om 08.00 bij het vertrek in overleg de bestemming bepalen terwijl de C groep dit om 08.30 uur zal doen.

07.09.2020

De opkomst voor onze ritten op deze Corsozondag viel wat tegen. Zouden de thuisblijvers toch hun teleurstelling van het niet doorgaan van het Corso thuis in bed hebben verwerkt?

Nochtans zijn er 3 mooie ritten gereden. Onze A groep toog met 6 man op pad voor een rit naar Willemstad. Deze plaats werd bereikt via Etten Leur, Zevenbergen, Moerdijk en Klundert. Na de stop is er naar huis gereden via Fijnaart, Standdaarbuiten, Zegge en Rucphen.

De B ploeg heeft met 8 man en 1 dame een rit gereden via het buitengebied van Sprundel, Etten-Leur, Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek om daarna de koffiestop te houden bij Den Elzakker onder Prinsenbeek. Hierna werd de rit vervolgd via Liesbos, richting Princeville, Effen, Galderse Meren, Rijsbergen om dan via Klein Zundert weer terug te keren naar Wernhout.

De C groep tenslotte heeft met 8 man een rit gereden waarbij zij in Woensdrecht van de koffie hebben genoten.

Voor zondag a.s. staat voor de A groep een rit met bestemming Gilze op het programma. De B groep heeft Putte als bestemming. Beide groepen vertrekken om 08.30 uur!! vanaf De Valk in Wernhout.

De C groep vertrekt ook hier maar dan om 09.00 uur voor een nog nader te bepalen rit.

14.09.2020

Onze vereniging was zondag niet alleen actief met het rijden van de 3 clubritten, maar een delegatie van 10 man heeft in Chaam ook gefungeerd als verkeersregelaar bij gelegenheid van de N.K. tijdrijden in de verschillende jongerencategorieën.

Hierdoor was de bezetting m.n. bij de B groep maar magertjes.

De A groep heeft met 8 man een rit gereden met Gilze als koffiestop.

De B groep heeft dus slechts met 5 man en 1 vrouw de traditionele rit via Putte gereden met als stop Trapke Op onder Huijbergen.

De C groep tenslotte is met 7 man op pad gegaan voor een rit met als koffiestop Den Elsakker onder Prinsenbeek.

Voor zondag a.s. was het jaarlijkse clubkampioenschap voorzien maar vanwege de Coronamaatregelen kan dit helaas dit jaar niet doorgaan. Dus zullen de A- en B groep om 08.30 ter plaatse een bestemming kiezen voor hun wekelijkse clubrit. De C ploeg doet dat een half uur later om 09.00 uur bij De Valk in Wernhout.

21.09.2020

Het prachtige weer j.l. zondag was voor velen van ons de stimulans om aan de wekelijkse clubritten te gaan deelnemen. In het begin was het nog frisjes maar na korte tijd deed de zon zijn uiterste best voor ons.

De A-ploeg had onderling beslist om een half uurtje eerder te vertrekken. Zij hebben met 6 heren en 1 dame een rit gereden onder de noemer van het Bels lijntje. Via Klein Zundert, ri. Etten Leur, Mastbos, Ulvenhout, Gilze tot Tilburg en dan via het Bels Lijntje naar Alphen voor de koffiestop en daarna naar Baarle Nassau en via Minderhout weer terug naar Wernhout.

De B-ploeg startte met 12 heren en 1 dame waarna onderweg nog een man zich bij hun voegde. Zij zijn via Galder, Chaam, Ulicoten, Baarle Nassau door het buitengebied van Alphen naar Gilze gereden voor hun koffiestop. Daarna huiswaarts via de Slingerdreef, Ulvenhout, Galderse Meren, Rijsbergen en Klein Zundert.

De C ploeg tenslotte heeft met 10 man, waaronder de terugkeer van 2 oudgedienden welke door uiteenlopende redenen dit jaar nog niet actief waren geweest, een rit via Breda naar Den Elsakker gereden.

Voor zondag a.s. vermeldt het programma voor:

De A ploeg een rit onder de naam Klein Kanaal. Vertrek om 08.30 uur.

De B ploeg een rit met bestemming Wouwse Plantage.   Vertrek om 08.30uur!!!  Dit in tegenstelling tot het programma wat 09.00 vermeld.

De C ploeg tenslotte vertrekt om 09.00 uur met een nog nader te kiezen bestemming