Het voorjaar komt er binnenkort weer aan. Dat betekent dat op veel plekken de racefiets weer voor de dag wordt gehaald.  Tijdens corona hebben veel mensen de racefiets ontdekt als heerlijke of sportieve ontspanning. Je ziet de laatste jaren dan ook steeds meer liefhebbers alleen of in groepsverband op de wegen rijden.

Aansluiten bij de ritten

Vind je in groepsverband fietsen leuk of wil je daarmee kennis maken? Wordt dan lid van RTC Zundert. Een vereniging waarbij naast het fietsen zelf ook gezelligheid belangrijk wordt gevonden. Of sluit je aan bij een van onze ritten. Er wordt gereden in 3 groepen, rekening houdend met ieders kunnen. Zo rijdt de A-groep tochten tussen 80 en 100 kilometer, de B-groep 75 tot 90 kilometer. De C-groep tenslotte maakt tochten variërend van 50 tot 70 kilometer. In snelheden die ieder aan kan.

Heb je interesse? Rijd dan eens mee en kijk of het iets voor je is. In het begin van het seizoen wordt op zondagmorgen gestart vanaf 9 uur vanuit het plein aan de achterzijde van de COOP supermarkt in Wernhout. Het nieuwe seizoen start met de officiële openingsrit op zondag 5 maart.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met de mensen van ons bestuur, te bereiken via struske@home.nl.

 

RTC Zundert gaat beginnen aan het nieuwe seizoen