Naar jaarlijkse traditie op het einde van het ‘officiële fietsseizoen’ organiseert R.T.C. Zundert op zondag 9 oktober 2016 het R.T.C. Zundert Clubkampioenschap.

Tijdens de laatste bestuursvergadering heeft Victor aangegeven dat hij een stapje terug wil doen bij het organiseren van de clubkampioenschappen. Hierna heeft Loek Brosens zich aangemeld om een deel van zijn activiteiten over te nemen. Victor blijft uiteraard wel direct betrokken bij het uitvoeren van deze dag.  Net als ieder jaar zien wij graag alle RTC leden verschijnen bij dit clubkampioenschap. De totaal te rijden afstand van het parcours is ongeveer 45 à 50 km.

Er wordt gestreden om diverse prijzen en een wisseltrofee. De wisseltrofee komt definitief in het bezit van die R.T.C.-er/-ster, welke het clubkampioenschap voor de derde maal weet te winnen, of voor de tweede maal achter elkaar.

De deelnemers kunnen de te rijden snelheid zelf bepalen. Men heeft de keuze tussen 22, 24, 26 of 28 km per uur, welke geldt voor de gehele rit. Wel heeft de organisatie de vrijheid hierin een kleine wijziging aan te brengen indien gewenst.  Deze keuzemogelijkheid biedt het voordeel dat voor iedere R.T.C.-er het clubkampioenschap binnen zijn/haar mogelijkheden ligt en dat absoluut iedereen gelijke kansen op de overwinning heeft.

Naar jaarlijkse traditie zal ook nu weer de startvolgorde van de deelnemers worden bepaald door loting.

Mede daarom zullen wij ook nu weer overgaan tot de verplichte inschrijving. U kunt zich inschrijven tot en met2 oktober 2016 via mail of post bij
Loek Brosens, Wernhoutseweg 66e,  l.j.brosens@gmail.com

Iedere deelnemer dient 9 oktober uiterlijk om 8:45 uur aanwezig te zijn in ons clublokaal Café ‘De Valk’, Wernhoutseweg 135 te Wernhout.

 

Let op: Neem uw identiteitsbewijs mee, de route zal gedeeltelijk door België gaan.

De uitslag van het clubkampioenschap wordt zoals altijd bekend gemaakt op de jaarlijkse teerdag in november. Mocht het 9 oktober zeer slecht weer zijn wordt het clubkampioenschap definitief verschoven naarzondag 16 oktober. Weer of geen weer! Over het wel of niet doorgaan van het clubkampioenschap wegens weersomstandigheden beslist het bestuur + organisatie.

Wij hopen ook U op zondag 9 oktober te mogen begroeten in ons clublokaal Cafe “De Valk”  en wensen U bij voorbaat veel succes toe in het   R.T.C.Zundert Clubkampioenschap.

 

Clubkampioenschap 2016